Personvern

Vi i Mollie Mustard bryr oss om ditt personvern – retten til et privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Derfor innsamler og behandler vi personopplysninger ansvarlig og med ditt personvern i tankene. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi henter inn og bruker dine personopplysninger når du handler hos Mollie Mustard og blir en kunde hos oss gjennom vår nettside/nettbutikk https://www.molliemustard.no (videre kalt «nettsiden») og nyhetsbrevprogram, og alle dataene vil derfor utelukkende bli behandlet iht. personopplysningsloven og GDPR (generell personvernforordning). Denne teksten vil informere om de viktigste punktene rundt vår databehandling.

 

Nettsiden er utarbeidet i tråd med Norges personvernsprinsipper som er nevnt innledningsvis, og det er Mollie Mustard (org.nr 822 622 062) som er ansvarlig for personopplysningene som innhentes og behandlingen av disse.

 

Personopplysninger og formål for innhenting

 

Dine personalia blir trygt oppbevart hos oss. Det er for å kunne levere varene du kjøper og for å kunne kontakte deg vedrørende din ordre. Data som lagres er navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Dersom du imidlertid fyller inn personalia og velger å ikke gjennomføre handelen, vil informasjonen allikevel bli lagret. Disse opplysningene blir, sammen med informasjon om ditt kjøp, anvendt til salgsstatistikk og regnskapsføring for å gi et inntrykk av hvilke produkter vår kundegruppe er opptatt av. På denne måten blir vi i Mollie Mustard bedre egnet til å se deres ønsker og behov.

 

Enkelte opplysninger om enheten du bruker (datamaskin, mobiltelefon, nettbrett, etc.) slik som nettleser, IP-adresse, cookies og tidssoner blir automatisk hentet inn når du besøker nettsiden. Videre innhentes informasjon om enkeltprodukter eller kategorier/sider du er innom hos Mollie Mustard, på hvilken måte du samhandler med nettsiden og hvilke søkeord som ble brukt for å finne frem til nettsiden.

 

Eksterne verktøy og tredjeparter

 

Å ivareta våre kunder er viktig for oss. Vi misbruker ikke dine personopplysninger, verken gjennom salg, bytte eller videreformidling, til andre tredjeparter enn de som nevnes under;

 

Mailchimp

 

For å sende ut nyhetsbrev til kunder som har registrert seg for dette, bruker vi programvaren Mailchimp. Dersom du har registrert deg for nyhetsbrev og ønsker å avmelde deg, kan du på hvilket som helst tidspunkt kontakte oss på e-post eller ved å benytte kontaktskjema på kontaktsiden. På følgende lenke kan du sette deg mer inn i Mailchimps personvern: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Betalingsløsninger

 

Vipps

 

Vipps brukes som en rask og brukervennlig betalingsløsning i nettbutikken. På følgende lenke kan du lese deg mer opp på Vipps` egne personvernpolicy https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern.

 

PayPal 

 

PayPal brukes som en enkel og brukervennlig betalingsløsning i nettbutikken og kan også brukes internasjonalt. Her kan du lese mer om PayPal`s egne retningslinjer for personvern: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/privacy-prev.

 

Klarna 

 

Klarna er også en rask og brukervennlig betalingsløsning. Klarna kan også brukes for å dele opp betalingen eller handle på faktura. Klarna´s egne personvernpolicy kan du lese mer om her: https://www.klarna.com/no/personvern/

 

Google Analytics 

 

Google Analytics er et verktøy Mollie Mustard bruker for å lage trafikkanalyse av nettsiden. Dette bidrar til å gi vår kundegruppe en best mulig kundeopplevelse. Her kan du lese mer om Google Analytics`egne personvernpolicy: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=no

  

Sosiale medier

 

Vi i Mollie Mustard bruker følgende sosiale medier i vår markedsføring og for annonsering og kontakt med kunder:

 

Instagram: @molliemustard_no

 

Facebook: Mollie Mustard

 

Dine rettigheter

 

Vi minner om at innhenting av personalia er nødvendig for å kunne gjennomføre et kjøp og for å kontakte oss gjennom kontaktskjema. Disse opplysningene har du rett til å få adgang til, og du kan når som helst få de både få endret og/eller slettet. Dersom du ønsker dette kan du kontakte oss gjennom kontaktskjema eller sende en e-post.

 

Endringer 

 

Vi i Mollie Mustard forbeholder oss retten til å forandre på og oppdatere innholdet i vår personvernpolicy. Endringer kan skje av ulike årsaker; driftsmessige, juridiske eller lovmessige årsaker, endringer i bruk av nettsiden eller hva vi ønsker å fronte. Derfor er det viktig å lese gjennom vår personvernpolicy ved nye besøk og eventuelle kjøp ved nettsiden.

 

Kontaktinformasjon

 

E-post: hjelp@molliemustard.no

 

Adresse: 

 

Mollie Mustard AS
v/ Hanne Østby Orlien

Rekkeviks gate 46
3260 Larvik, Norge.
Org.nr: 822 622 062